Sunday, September 27, 2015

päkkapikkude saavutused kollidevastases võitluses

Lahingud- kui neid nii saab nimetada, kooljate ja elavate vahel on enamjaolt lõppenud elavate jaoks peaaegu täieliku kaotusega, kuid siiski ajajooksul on leitud mõningaid asju mis suudavad neid kohutavaid olendeid aeglustada.Ühes suurimaist lahingutest, pärast mida nähti ühte vägevat päkapikukuningat veel kaua kollide hulgas kõndimas, avastas üks päkapikumaag et tema rituaalipistoda suutis isegi NEID vigastada, kuigi vigastused paranesid kiiresti. Pärast seda juhtumit kannab igaüks kes seda lubada saab endaga mõnda sellist pistoda kaasas.

Neetud lumi mida miski pealevägevtule ei suuda sulatada on põletavalt külm ja on teada lugusid kuidas olendid loobivad sellega hästirelvastatud päkapikke, halvates neid külmaga ja jättes siis aeglaselt surema, aga üks nurkasurutud päkapikk krabas kord peotäie lund ja viskas sellega ühte olenditest. Päkapikk kaotas oma käe külmale ja suri hiljem ise gangreeni, kuid siiski see halvas peletise, vähemlt mõningaseks ajaks. juba järgnevatelpäevadel asuti uurima materjale mis suudaksid kaitsta päkapikkude käsi ja viimasel ajal on saavutatud mõningast edu.

Aastatepikkuse uuringu tulemusena õnnestus väga kallitest materjalidest valmistada mõnisada ruuni mis kaitsevad ainsat allesjäänud päkapikulinna, ruunid moodustavad kui seina millest siiani ebasurnud läbi tungida pole suutnud.

No comments:

Post a Comment